M-coaching | Personal coaching
693
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-693,page-child,parent-pageid-572,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Personal Coaching

Soms zit je vast in je hoofd. In een coachingtraject vertrekken we van jouw gedachten, ideeën en gevoelens en ontwarren we de knoop.

Via gerichte vragen en efficiënte methoden neem je de beslissingen die voor jou belangrijk zijn. Zo kan je het leven leiden dat je op het lijf geschreven is.

Coaching is zeker geen mix van loze citaten en/of zweverige toekomstperspectieven, maar een concrete aanpak van het probleem. Je leert wat je energie geeft en wat jouw drijfveren en talenten zijn. Het resultaat? Meer zelfinzicht en een duidelijk zelfbeeld. Je kan duidelijke doelen bepalen en keuzes maken, waardoor je meer rust ervaart.

Onze methode is gebaseerd op verschillende technieken, zoals de kernkwaliteiten van Ofman, appreciative inquiry (waarderend onderzoek), NBI® (Neethling Brain Instruments), Hart Ritme Training,…

Interesse? Stel gerust al je vragen!