M-coaching | Jongeren coaching
688
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-688,page-child,parent-pageid-572,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Jongeren Coaching

Studiekeuzebegeleiding

De methode van Neethling Brain Instruments® (afgekort NBI®) laat toe om de voorkeuren van jouw brein in kaart te brengen. Je vult thuis eerst een aangepaste wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst van ongeveer 30 vragen in. Zo ontdek je jouw persoonlijke voorkeur van denken en doen. Dat breinprofiel helpt je om sneller jouw passies te vinden, zodat je een onderbouwde studiekeuze kunt maken.

Tijdens een grondig en vertrouwelijk gesprek van ongeveer 2 uur helpen we je om je mogelijkheden correct in te schatten, je energieniveaus te ontdekken en je studiekeuze te sturen. We werken altijd vanuit een volledig wetenschappelijk onderbouwd kader.

Zingeving voor jongeren

Heel wat jongeren zoeken in deze complexe maatschappij hun pad. Onze gedigitaliseerde multiculturele samenleving brengt prikkels met zich mee, thuis of op school zijn er spanningen, er zijn hoge sociale verwachtingen, het is moeilijk om ‘nee’ te zeggen tegen bepaalde verleidingen,… Jongeren moeten daar hun weg in vinden.

Via coaching leren ze zich wapenen om die uitdagingen aan te kunnen. De focus ligt op begeleiding om hun zelfvertrouwen en eigenwaarde te verhogen. Maar we houden ook rekening met traumawerk, hooggevoeligheid, basisnoden,…

Interesse? Stel gerust al je vragen!